Ferme

VpCereale

Ferme

Din anul 2022 VP CEREALE detine ferma de suine , care se afla pe raza comunei Stalpu, Jud Buzau, cu o capacitate maxima anuala de 70.000 capete.

Din anul 2021 VP CEREALE detine o ferma de taurasi ingrasare in loc. Visina, jud. Dambovita.

Normele de crestere a suinelor respecta standardele impuse de catre  autoritatile sanitar veterinare ,conform legilor in vigoare si sunt aplicate de personalul nostru calificat din cadrul fermei.

Stalpu, jud. Buzau

Ferma de porci

La VP CEREALE imbratisam filozofia de a ne face treaba bine, pentru a ne produce misiunea: producerea carnii de porc la cea mai buna calitate la un pret competitiv, in timp ce practicam o administrare responsabila a animalelor noastre si a mediului inconjurator.

Visina, Jud. Dambovita

Ferma de taurasi

Din anul 2021 VP CEREALE detine o ferma de taurasi ingrasare in loc. Visina, jud. Dambovita.
Cu o capacitate maxima anuala de 70.000 de capete, aici detinem diverse rase de taurasi pentru ingrasare ,Simmental, Belgian Blue sau Angus

Carnea de vită este o sursă de proteină foarte căutată de consumatorii din intreaga lume,ceea ce face ca cererea sa fie mare pe tot parcursul anului.

Ingrijirea si selectarea animalelor se face sub atenta supraveghere a personalului calificat din cadrul fermei noastre.

Hrana animalelor este asigurata 100% din surse proprii, fiind livrata din FNC-ul nostru din Sahateni ,conceputa pe baza unor retete create de nutritionisti.

ro_RO