Activitati de trading

VpCereale

Activitati de trading

VP CEREALE , companie romaneasca cu vechime de 14 ani in piata, are in proprietate 4 baze de depozitare cereale in judetul Buzau .

BAZA Bajani- situata in sat Bajani, com Vadu Pasii, jud Buzau cu o capacitate de stocare de 7.500 tone, cu o capacitate de incarcare/descarcare de 1000 tone zi.

Baza CA Rosetti- situata in comuna CA Rosetti, jud Buzau cu o capacitate de stocare de 12.000 tone, dotata cu linie ferata proprie ,cu o capacitate de incarcare/descarcare de 1000 tone zi.

Baza Sahateni- situata in comuna Sahateni ,cu o capacitate de stocare de 28.000 tone, dotata cu linie ferata proprie cu o capacitate de incarcare/ descarcare de 1000 tone zi.

Baza Ramnicu Sarat- situata in orasul Ramnicul Sarat cu o capacitate de stocare de 46.000 tone, cu linie ferata proprie si cu o capacitate de incarcare/descarcare de 1000 tone pe zi.

Toate Bazele sunt localizate in aproprierea drumurilor nationale si europene ,cu acces facil . Pentru transportul cerealelor dispunem de linii ferate in 3 baze de depozitare, de o flota de camioane si de posibilitatea transportului naval si maritim.

Avem o mare experienta de piata si detinem un portoofoliu de fermieri proprii care pot indeplini cu success conditiile de calitate si cantitate cerute de partenerii nostrii.

In anul agricol 2022 am achizitionat o cantitate de aproximativ 300.000 tone cereale si seminte de pe piata interna si externa.

Importam produse din Ucraina, Ungaria si Moldova .

Exportam produse in Turcia , Polonia , Bulgaria, Grecia, Tarile Arabe si USA. Compania noastra are o vasta experienta si se poate ocupa de transportul, incarcarea, manevrarea, documentele vamale, documentele fitosanitare si alte documente necesare in livrarea si achizitia de cereale de la si catre partenerii nostri.

Trading

Activitati de Trading

Stabilirea unei relatii de lunga durata cu clientii nostri este bazata pe corectitudine si respect , aceste calitati fiind absolut necesare in domeniul nostru de activitate.

ro_RO